-30%
-30%Benső útjaimon
Kedvencek megtekintése

Benső útjaimon

Bolti ár: 2 690 Ft
Internetes ár: 1 883 Ft

Készleten

Cikkszám: 128346
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2015-03-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét.
„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” – fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.

Shirley MacLain saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

További információk

Szerző

Shirley MacLaine

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

190

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-03-26

ISBN

9789635294626

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Benső útjaimon”értékelése elsőként