-21%
-21%Az inkarnáció szellemi törvényei

Az inkarnáció szellemi törvényei

2 300 Ft 1 817 Ft

Készleten

Cikkszám: 132864
Kategória: Szerző: Kiadó: Szabó Judit
A kiadás időpontja: 2015-12-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az ember földi testet öltése számos szellemi tanítás témája, de arra, hogy pontosan hogyan is történik ez, csak nagyon szűkszavú utalások vannak. E hiányzó részleteket igyekszik összefoglalni és bemutatni ez a könyv a szellemi törvények tükrében.
Megtudhatjuk, miért került földi testbe az ember, mi a célja az inkarnációnak, kik és hogyan írják az élettervet, milyen képességeket hozunk magunkkal, és mitől függ az egészségünk. A szerző részletesen leírja a testet öltés folyamatát egészen a megszületésig, rávilágít a sors és szabad akarat összefüggéseire és a karma kérdésére.
A könyv második felében bemutatja a szenvedés és a földi megpróbáltatások valódi, szellemi célját, a kegyelem karmaoldó hatását, és azokat a helyzeteket, ahol a szenvedés oka nem a karma. Végül pedig útmutatót nyújt az értékes inkarnáció megéléséhez, a nehézségek csökkentéséhez és a szamszárából való megszabaduláshoz.
A könyv világos, érthető stílusa és a mindennapokból vett példái közel hozzák ezt az izgalmas témát minden érdeklődő számára.

További információk

Szerző

Szabó Judit

Kiadó

Szabó Judit

Oldalszám

168

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-12-10

ISBN

9789638808479

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az inkarnáció szellemi törvényei”értékelése elsőként