-26%
-26%Az igazi beavatás útja
Kedvencek megtekintése

Az igazi beavatás útja

Bolti ár: 3 690 Ft
Internetes ár: 2 731 Ft

Tízszintes tanfolyam – Elmélet és gyakorlat

Készleten

Cikkszám: 126632
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2014-12-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az igazi megismerésre törekvők sokszor évekig, vagy talán egész életükben hiába kutatnak olyan megbízható tanulási módszer után, melynek segítségével legfőbb vágyukat megvalósítva a tökéletesség útjára léphetnek. A titkos tudományok iránt érdeklődőknek nincs lehetőségük mestertől vagy vezetőtől elnyerni a beavatást, ezért az igazi tudás csak a különös kegyeltek és tehetségek számára elérhető. Az őszinte tanuló – aki komolyan dolgozik a saját fejlődésén, és nem pusztán kíváncsiságból akar bepillantást nyerni a szent tudásba – ebben a műben beavatásának igazi vezetőjét fogja látni.
A kezdeti lépéseknél még a magas rangú beavatottak sem lennének képesek többet segíteni a tanulóknak, mint ez a könyv. Az elméleti beavató részt tíz szint alapgyakorlatai követik, melyek egyaránt fejlesztik a testet, a lelket és az elmét.

Franz Bardon mára már klasszikusnak számító műve az egész világot bejárta. Egyedülálló gyakorlati útmutató a fehér mágia alkalmazásához és a hermetikus tudomány megismeréséhez. A mágia valójában szent tudomány. A szó legszorosabb értelmében minden tudás tudása, hiszen az univerzális törvények ismeretére és használatára tanít.

További információk

Szerző

Franz Bardon

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

378

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-12-02

ISBN

9789635291939

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az igazi beavatás útja”értékelése elsőként