-26%
-26%Angyali számok

Angyali számok

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 843 Ft

Mit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által?

Készleten

Cikkszám: 128067
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2015-02-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Angyalszemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek ezek a számok. Ez ösztönzött arra, hogy elmerüljek a Forrásban, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam : Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életében a Mester tanítványa volt) és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal.
Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel az mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben.

A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak el klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.
A számsorértelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenféle számokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral –különösen, ha rövid időn belül többször¬ -, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

További információk

Szerző

Doreen Virtue

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

199

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-02-04

ISBN

9789635294145

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Angyali számok”értékelése elsőként