-26%
-26%A vonzás törvénye

A vonzás törvénye

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 138469
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2017-01-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.

Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is – erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak.

Valahol a tudatod legmélyén, elméd egy fontos területén elültetted a vágyat arra, hogy megkapd ezt az üzenetet, máskülönben ez a könyv soha nem talált volna utat hozzád. Éppen most alkotod meg, aminek megteremtését elhatároztad: nagy változást hozni az életedbe!

További információk

Szerző

Esther Hicks, Jerry Hicks

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

243

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-01-11

ISBN

9789635296262

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A vonzás törvénye”értékelése elsőként