-26%
-26%A szeretet ereje

A szeretet ereje

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 140079
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2017-05-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szeretet egyik megnyilvánulása a meditáció, amely alapjaiban változtatja meg az életünket, és lehetővé teszi, hogy az igazi szeretet kivirágozzék a lelkünkben.
A szeretet és a szerelem a legfontosabb dolog, amit életünk során megtapasztalhatunk, az iskolában mégsem tanulunk róluk semmit. Civilizációnk néha olyan gondolkodásmintákba kényszeríti az embereket, melyek gyakran szöges ellentétben állnak a szeretet organikus modelljével, amelyet a házasság modern formája, a vallások merev beavatási szertartásai és a nacionalizmus a legjobb esetben is csak intézményesíteni képesek. A szeretet lényegi megragadására viszont ezek sokszor nem alkalmasak. Következésképpen a szeretetre és a szerelemre a legtöbben fájdalmas kihívásként tekintenek szinte egész életükben.
Osho az egyén életének legfontosabb kérdéseire fókuszál. Könyvei belső lényünket és a létezés minőségét firtató kérdések boncolgatásával időtálló, minden korban időszerű gondolatokkal támogatják az élete értelmét és célját kereső ember fejlődését. A szeretet ereje című kötetben Osho látókörünket tágítva rámutat, hogy a szeretetnek számtalan megnyilvánulási formája létezik, nem korlátozódik kizárólag a “másikra”, és értékes segítséget ad az igazi szeretetet és szerelmet keresők számára.
A szerzőről
Osho a huszadik század egyik legprovokatívabb spirituális tanítója, aki nagymértékben hozzájárult az emberek belső átalakulásának forradalmához. Tanításai és bölcs meglátásai ma is egyre erősebb befolyással bírnak, és a föld szinte valamennyi országában segítik a spirituális keresőket, bárhol is tartanak ezen a csodálatos úton.

További információk

Szerző

Osho

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

201

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-05-23

ISBN

9789635296828

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A szeretet ereje”értékelése elsőként