-26%
-26%A perui papnő

A perui papnő

Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 590 Ft

A regénytrilógia III. része

Készleten

Cikkszám: 109077
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2014-12-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Mindenki Szent, aki Istennel éli életét. Mindenki pap és papnő, aki Istenhez mutatja az utat.” (Agnes Golenya Purisaca)

Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik…
A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Küzdelme mélypontján, teljes ráhagyatkozásban látja meg, hogy Isten egészen más, mint amit a vallások és egyházak tanítanak. Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől. Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet? Aranyasszonyi útja végén Éva rálel az eredendő isteni Emberre. Fellibben előtte a fátyol a Valóságról, és felismeri az egyetlen – igencsak meglepő – megoldást kibillent világunk helyreállítására. Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón? Ezt fedi fel nekünk a régmúlt civilizációk Papnője.
„Tudni, hogy Isten szeret, avagy Isten szeretetében élni – hatalmas különbség! Ma tudáskereskedelem folyik, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust! És? Közelebb kerültünk Istenhez? Lucifer gyártja a másolatokat, ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit, az illúziók világától az Életet. Vele nem versenyezhetünk az elme porondján. A csatát a szívben nyerhetjük meg, mely számára idegen terep. Szívbéli átalakulás nélkül a tudás egyre nagyobb salakká válik. Ez a mennyei alkímia titka.”

További információk

Szerző

Purisaca Golenya Ágnes

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

331

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-12-10

ISBN

9789630819411

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A perui papnő”értékelése elsőként