-26%
-26%A mindenség szeme

A mindenség szeme

3 900 Ft 2 886 Ft

Készleten

Cikkszám: 131231
Kategória: Szerző: Kiadó: Filosz-Human Bt.
A kiadás időpontja: 2015-10-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Dr. Hawkins ebben a könyvében az emberi tapasztásnak arról a legbelső, misztikus szentélyéről ad beszámolót, ami szavakkal szinte kifejezhetetlen. Mindazoknak, akik valóban keresik az igazságot, és akiket saját élettapasztalataik késztetnek, kényszerítenek emberi létük mélyebb megértésére, ez a könyv a maga tiszta világosságával felbecsülhetetlen bátorítást jelent. Bajtársias szelleme bizalmat ébreszt bennünk. Bizalmat önmagunk iránt, hogy a távolban lebegő legmagasztosabb eszméinket is életünk tényleges valóságává tegyük.

David R. HawkinsDr. Hawkins az “elsőbálos” szerzők lelkesedésén messze túljutva, arrogancia nélkül, olvasóját kézen fogva lép túl a egyéni és kollektív beidegződéseink szellemi barikádjain.

A könyvben megtalálható párbeszédeket a felébredést kereső emberek kérdéseinek tisztázását szolgálják.
Az itt bemutatott információ elidegeníthetetlen ereje önmagában elegendő ahhoz, hogy megemelje az olvasó tudatszintjét. Ennek valószínűsége az előkészítő jellegű újraértelmezéseknek köszönhetően megjósolható. A spirituális fejlődés magas szintjeit elért tanítványokkal folytatott párbeszédek, útmutatások és magyarázatok további segítséget nyújtanak a spirituális tanítások megértéséhez.
Ez a könyv korábban A valódi Én hatalma címmel megjelent könyv erősen átdolgozott, javított kiadása.

További információk

Szerző

Dr. David R. Hawkins

Kiadó

Filosz-Human Bt.

Oldalszám

324

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-10-07

ISBN

9789639841284

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A mindenség szeme”értékelése elsőként