-26%
-26%A meditáció művészete

A meditáció művészete

Bolti ár: 1 890 Ft
Internetes ár: 1 399 Ft

Készleten

Cikkszám: 139574
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A tudósok a világ legboldogabb emberének tartják azt a francia genetikust, aki több évtizede a Dalai Láma követőjeként, segítőjeként a Himalájában él buddhista szerzetesként. A kutatásban a meditáció, az együttérzés és a boldogság összefüggését vizsgálták és azt tapasztalták, hogy a 70 éves Matthieu Ricard agyát meditációs gyakorlata teljesen átalakította. Egészen másképp működik, mint a többi emberé, és boldogabb, mint mindenki más.
Ricard szenvedélyesen terjeszti a világban, hogy a meditáció megváltoztatja az agyműködést, és segít abban, hogy az emberek megtalálják boldogságukat. Meggyőződése, hogy minél többet meditálunk, annál boldogabbnak érezzük magunkat.
A meditáció művészete megmutatja, hogy ha naponta meditálunk, változtathatunk a saját magunkról és a világról alkotott elképzelésünkön. Zseniálisan inspiráló munkájában Matthieu Ricard a meditáció elméleti és gyakorlati aspektusain keresztül szól hozzánk. Tanítása minden állomását példákkal és képekkel illusztrálja, melyek egyre mélyebbre vezetik az olvasót saját gyakorlatában.

További információk

Szerző

Matthieu Ricard

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

144

Kiadás dátuma

2017-04-19

ISBN

9789632912936

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A meditáció művészete”értékelése elsőként