-26%
-26%Törékeny életek

Törékeny életek

Bolti ár: 3 899 Ft
Internetes ár: 2 885 Ft

Készleten

Cikkszám: 151229
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2019-10-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Szívszorító és magával ragadó… olyan jó, mint bármelyik Jodi Picoult- vagy Diane Chamberlain-könyv.” – Bookish Jottings

„Egy erőteljes, érzelmes és magával ragadó könyv… egy fantasztikus történet.” – MoMo’s Book Diary

Vajon tényleg olyan könnyű és egyszerű az élete, amilyennek kívülről látszik? Vagy valójában magányos abban a hatalmas házban egyedül, és az esti pihenés épp azt jelenti neki is, mint nekem?

Amikor Tessa megérkezik a kis házba a tó mellé a két gyerekével, Bennel és Katherine-nel, ez egy menekülés. Mindhármuk számára. Nem számít, hogy a bérelt ház egy kicsit kicsi – a nyárra az övék. Egy hely, ahol elrejtőzhetnek.

Az elszigeteltségük azonban véget ér, amikor találkoznak a családdal a szomszédos, hatalmas házból. Három gyerek – Charlotte, Zoe és Max – és az ő elbűvölő anyukájuk, Rebecca, aki határozottan úgy fest, be akarja vonni Tessát az életükbe.

De Rebecca egy sötét titkot rejteget magáról. Olyat, ami nemcsak az ő családját veszélyezteti, de Tessáét is. És amikor rádöbben, hogy nincs más választása, mint néhány hétre otthagyni a gyerekeit, Tessa tűnik az egyetlen embernek, akiben megbízhat.

Hirtelen Tessa ott találja magát egy olyan életben, amiről mindig is csak álmodott. Gazdagság, egy nagy rakás gyerek és Rebecca jóképű férje, aki hétvégente érkezik.
És bár erős kötelék kezd alakulni közöttük, a titkok megtalálják a módját, hogy utolérjék az embert. Ahogy közeledik a nyár vége, vajon ki fog megtanulni újra szeretni, és ki kockáztatja, hogy mindent elveszít?

Kate Hewitt, USA Today bestsellerszerző legújabb regénye egy elragadó, fordulatos és érzelmes történet egy szívszorító csavarral Jodi Picoult, Emily Bleeker és Diane Chamberlain rajongóinak.

Szerző: Kate Hewitt

További információk

Szerző

Kate Hewitt

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

368

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-10-30

ISBN

9786156013385

Várható szállítás

2019-10-30 + 3-5 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Törékeny életek”értékelése elsőként