-21%
-21%Királyok Királya

Királyok Királya

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 152006
Kategória: Szerző: Kiadó: Delej
A kiadás időpontja: 2019-11-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor egy féltékeny volt szerető elpusztítja Amber Benbrook és vőlegénye Penrod Ballantyne boldogságát, a jövőjük összeomlik.
A céltudatos Amber, ikertestvérével Saffronnal és férjével a kalandor Ryder Courtney-vel Etiópiába utazik. Szerencséjüket keresve indulnak el a veszélyes útra, ám hamarosan rájönnek, hogy mindent elveszíthetnek egy hatalmas új uralkodó Menelik II., a Királyok Királya által.
” Én vagyok Menelik császár, a Királyok Királya, az igazság oroszlánja, hallgassatok rám! – Isten segítségével megvédem apáim örökségét, és fegyvereserővel visszaszorítom a betolakodókat.”
Kairó mélyén a lelkileg összetört Penrod, felejtést keres az ópiumban. Egy ifjukori barátja talál rá nagyon rossz körülmények között, és menti meg a teljes összeomlástól. Barátja az olasz hadsereg tagja és felajánlja neki, a lehetőséget, hogy csatlakozzon hozzájuk. Olaszországnak tervei vannak Etiópia területét illetően, pletykák vannak a megszállási tervről…
Viharfelhők gyülekeznek, folyik az invázió, ahol Pendrod és Amber , ellentétes oldalon állnak, de vajon mindezek ellenére utat találnak-e még egymáshoz?
Wilbur Smith két legerősebb családja, a Courtneys és a Ballantynes ismét találkoznak.
A történet kapcsolódik A Nap diadala című kötethez.

Szerző: Wilbur Smith

További információk

Szerző

Wilbur Smith

Kiadó

Delej

Oldalszám

488

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-12

ISBN

9789639124653

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Királyok Királya”értékelése elsőként