-26%
-26%Hollywood noktürn

Hollywood noktürn

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 141203
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Dick Contino, az ötvenes évek tangóharmonikás sztárja egy csapásra kiesik a közönség kegyeiből, amikor minden követ megmozgat azért, hogy ne kelljen bevonulnia a seregbe. Bármi áron ki akar maradni a javában dúló koreai háborúból. Gyáva, beszari, nyúlszívű – ezek a címkék lemoshatatlan szégyenfoltként tapadnak a nevéhez, míg egy napon zseniálisnak hitt ötlete nem támad…
Kisstílű bűnözők, alvilági gyilkosok, rettenthetetlen és megvesztegethetetlen, vagy éppen korrupt zsaruk, a végzet asszonyai, akiknek meghódításáért semmi nem drága – ők a világhírű krimiszerző, az amerikai irodalom veszett kutyájának számító James Ellroy novelláinak hősei. Csupa derékba tört, kisiklott, két tűz közé került, szakadék szélén tántorgó élet, amelyek mind tökéletesen beilleszthetők Ellroy eddigi műveinek “éjsötét látomásába”. Mind meghökkentő, könyörtelen, cinikus történet, hátborzongató és szívszorító időutazás az ötvenes évek Los Angelesének vér- és alkoholgőzös éjszakáiba és hajnalaiba.

James Ellroy 1948-ban született Los Angelesben. Ma az amerikai bűnügyi irodalom élő klasszikusaként tartják számon. Legendás L. A. Kvartettje (Fekete Dália, A nagy sehol, Szigorúan bizalmas, Fehér jazz) és Underworld U. S. A. című trilógiája számos díjat nyert. Több regényéből nagy sikerű filmet is forgattak.

További információk

Szerző

James Ellroy

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

256

Kiadás dátuma

2017-09-05

ISBN

9786155609640

Várható szállítás

2017-09-05 + 3-5 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hollywood noktürn”értékelése elsőként