-21%
-21%Hibridóma

Hibridóma

3 399 Ft 2 685 Ft

A végzetes sejt

Készleten

Cikkszám: 142481
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2017-11-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Kóma 21. századra újragondolt története az orvosi krimik koronázatlan királyának tollából

Lynn Peirce negyedéves medika a dél-karolinai Mason-Dixon Orvosi Egyetemen. Egészen addig úgy érzi, hogy sínen van az élete, amíg egyébiránt egészséges barátján kisebb térdműtétet nem hajtanak végre az egyetem oktatókórházában. Carl nem ébred fel az altatásból, és az MR-vizsgálat az agyhalál beálltát igazolja.
Lynnt végtelenül elkeseríti a fiú állapota, és válaszokat kíván kapni a kérdéseire. Meggyőződése, hogy több van e mögött a történet mögött, mint amennyit a kórház vezetői elismerni hajlandók. Valamennyi Mason-Dixon-beli forrását – beleértve kezdetben vonakodó évfolyamtársa, Michael Pender segítségét – igénybe véve, elszántan bizonyítékot akar találni rá, hogy orvosi mulasztás történt.
Ám aminek a nyomára jutnak, az még a műhibánál is zavarba ejtőbb. A Middleton Healthcare tulajdonában lévő kórházakban – és közéjük tartozik a Mason-Dixon Orvosi Központ is – ijesztően magas százalékban fordulnak elő altatási komplikációk, a páciensek súlyos, gyakran gyógyíthatatlan betegségeket kapnak el a rutinbeavatkozások során.
Amikor halálos fenyegetést kapnak, Lynn és Michael már biztos lehet benne, hogy valami sokkal nagyobb dologról van szó, mint amit eleinte feltételeztek. Hamarosan már versenyt kénytelenek futni az idővel, hogy mindenre magyarázatot leljenek, mielőtt a Middleton Healthcare és társcége, a multinacionális gyógyszeróriás sötét erői egyszer s mindenkorra véget vetnének erőfeszítéseiknek.

“Brutális, engesztelhetetlen… A Hibridómánál jobb orvosi thrillert még nem írtak. ” – Associated Press

További információk

Szerző

Robin Cook

Kiadó

IPC

Oldalszám

432

Kiadás dátuma

2017-11-06

ISBN

9789636356262

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hibridóma”értékelése elsőként