-26%
-26%Utam

Utam

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 693 Ft

Készleten

Cikkszám: 142854
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-11-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Donna Karan, a “Hetedik sugárút királynője”, a “hét egyszerű darab” megálmodója, a legnagyobb élő amerikai divattervezőnő lefegyverző őszinteséggel mesél távolról sem hétköznapi életéről.
“Donna perceken belül már a saját szekrényét ürítette ki, hogy segítsen nekem. Ez Donna. Tetszik a sikkes, szexi ing, amit visel? Azonnal leveszi és neked adja. Szó szerint. És miközben megigazítja rajtad, elrendezi, eligazgatja, azalatt megkínál némi harapnivalóval, egy zöldségturmixszal, megkérdezi, hogy vagy, megoldja a problémáidat és a gyerekeid problémáit, reiki-kezelésben részesít, illóolajokkal masszíroz, és úgy általában elrendezi az életed.” Így ír róla legjobb barátnője, Barbra Streisand. Mert a ruhatervezésen kívül még egyvalaminek a mestere Donna Karan: a barátságnak.
Egy szabó és egy modell gyerekeként hiába akart balett-táncos vagy énekesnő lenni, a sors a divattervezést jelölte ki neki. Inasévek egy akkoriban híres divatházban, házasság, gyerek – majd válás, új férj és a saját cég létrehozása. Donna Karan, aki kijelentette, csak olyan ruhadarabot hajlandó tervezni, amit ő is felvenne, a mai napig dolgozik és jótékonykodik. A nevét viselő cégből visszavonult, mostanában Urban Zen alapítványa tölti ki az idejét, már amennyi marad hét unokája és a számtalan jótékony rendezvény mellett.

További információk

Szerző

Donna Karan

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

372

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-20

ISBN

9789634058182

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Utam”értékelése elsőként