-26%
-26%Egy jógi önéletrajza

Egy jógi önéletrajza

Bolti ár: 3 900 Ft
Internetes ár: 2 886 Ft

Készleten

Cikkszám: 118502
Kategória: Szerző: Kiadó: Filosz Kiadó
A kiadás időpontja: 2013-05-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Paramahansza Jogananda volt az első olyan indiai jógamester, akinek az volt a küldetése, hogy Nyugaton éljen és tanítson. Az 1920-as években, midőn az általa „spirituális kampányoknak” nevezett útjain keresztül-kasul bejárta az Egyesült Államokat, lelkes hallgatósága az akkori Amerika legnagyobb előadótermeit is megtöltötte.

Jogananda színre lépése valóban hatásos volt, tartós befolyása azonban ennél is nagyobb. Ez a könyv, mely 1946-ban jelent meg először, segítette a jóga elterjedését, és máig ható ösztönző ereje a Nyugaton zajló spirituális forradalomnak.

Ritka eset, hogy egy Jogananda nagyságú bölcs saját tollából ad számot az élettapasztalatairól. Számos vallási hagyomány követői jutottak arra a felismerésre, hogy az Egy jógi önéletrajza a spirituális világirodalom remekműve. És valóban, minden mélysége mellett ezt a művet át- meg átszövi a finom humor, a történetek pezsgése és a gyakorlatias józanság.

Most, az 1946-os eredeti kiadás közzétételével az olvasó úgy élheti át e mű belső erejét, ahogy azt a nagy jógamester annak idején „melegében” formába öntötte. Külön meglepetés a magyar olvasók számára, hogy a híres, ám az 1946-os kiadás után született negyvenkilencedik fejezetet ezúttal a könyv függelékében megtalálják.

További információk

Szerző

Paramahansza Jogananda

Kiadó

Filosz Kiadó

Oldalszám

455

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2013-05-30

ISBN

9789639841239

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy jógi önéletrajza”értékelése elsőként