-26%
-26%Diana utolsó nyara

Diana utolsó nyara

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 2 959 Ft

Készleten

Cikkszám: 147547
Kategória: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2018-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Csak boldog akart lenni.
Eleinte minden oka megvolt rá: szerelmi házassággal bekerült a királyi családba, élvezte az azzal járó előnyöket, a bokacsattogtatást, a magánrepülőt, a különvonatot, a luxust – és a kitüntető figyelmet. A sajtóét is! Ő lett a monarchia legnépszerűbb márkája, “a szívek hercegnéje”, a divatikon, a szépség és az érzékenység, az empátia jelképe. A leendő király anyja.
Aztán csalódnia kellett. Ott érte a csapás, ahol a legjobban tud fájni: a szívén.
1996. augusztus 28-án Diana már nem királyi fenség, hivatalosan is elvált. A válása után azonban ugyanúgy érdekelte az embereket – vagy talán még inkább -, hogy mit csinál, kit szeret, milyen ruhát visel, hol nyaral ez a megcsalt, boldogtalan fiatalasszony.
Antonio Caprarica – húsz évvel a tragédia után – Diana életének utolsó szakaszát eleveníti fel. Az olasz szerző külföldi tudósítóként sokáig élt Londonban, több könyvet írt a Windsorokról. Azon a nyáron, amely Diana és utolsó szerelme, Dodi Fayed életét követelte, ő is a Smaragd-parton nyaralt, ahol ők, látta, milyen küzdelmet vív a személyzet a paparazzók serege ellen, hogy ezt a két embert, ha csak percekre is, békén hagyják. Megértette, mit jelent az a talán cinikusan hangzó kijelentés, hogy “Az élő Diana a címlapon a dupláját érte minden más címlapnál. A halott Diana a duplájának a dupláját éri.”
Ez a barátnők, szemtanúk, testőrök, kuruzslók visszaemlékezése nyomán, hatósági vizsgálatok alapján rekonstruált történet amilyen szép, olyan szomorú. A boldogság romjait hordja össze.

További információk

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

193

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-11-07

ISBN

9789634059578

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Diana utolsó nyara”értékelése elsőként