-26%
-26%Kartársak és kortársak

Kartársak és kortársak

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

Készleten

Cikkszám: 133013
Kategória: Szerző: Kiadó: Atlantic Press
A kiadás időpontja: 2015-12-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Habkönnyű anekdoták, ironikus beszólások és kordokumentum értékű megfigyelések váltják egymást Kulcsár Istvánnak, a hazai újságírás egyik legismertebb sztárriporterének memoárjában. A szerző tizenkettedik könyvében – a tizenkettő ez esetben egyáltalán nem egy tucat – Kádár Jánostól Göncz Árpádig, Szepesi Györgytől Frei Tamásig, több százan tűnnek fel a közelmúltból azok közül, akik meghatározó szerepet játszottak a Kádár-korszak és a rendszerváltás politikai, kulturális és sportéletében, médiavilágában.
Kulcsár voltaképpen a múlt jelenébe kalauzolja az olvasót, hiszen ő egy személyben résztvevője, tanúja és történetírója is ennek a kornak. Riporterként bejárta a világot, moszkvai és New York-i tudósítóként rengeteg élményt őriz azokról az eseményekről és személyekről, amelyekhez, és akikhez az átlagembernek nem volt hozzáférése, s ezekről a találkozásairól most számol be először, mindig szórakoztatóan, soha nem pletykaszinten.
Találkozhat ebben a könyvben az olvasó Antall Józseffel, Leonyid Brezsnyevvel, Ruttkai Évával, Faludy Györggyel és Németh Lászlóval is, az akkori médiasztárok közül Ipper Pállal, Heltai Andrással, Csák Elemérrel és még sok-sok érdekes figurával. Pillantson rájuk egy mindig is éleslátásáról és humoráról ismert kitűnő tollú kortárs (és kartárs) szemével.

További információk

Szerző

Kulcsár István

Kiadó

Atlantic Press

Oldalszám

368

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-12-17

ISBN

9786155332807

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kartársak és kortársak”értékelése elsőként