-26%
-26%Iron Man

Iron Man

4 495 Ft 3 326 Ft

A Black Sabbath útja mennyen és poklon át

Készleten

Cikkszám: 142958
Kategóriák: , Szerzők: , Kiadó: Cser Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A heavy metal ősatyjának, a Black Sabbath gitárosának és zenekarvezetőjének önéletrajzi könyve, amely végigkíséri a zenekar és Iommi történetét a hetvenes évektől napjainkig.

Ha egy gitáros elveszti az ujjait, az általában a karrierje végét jelenti. A kivétel Tony Iommi, aki nemcsak hogy nem adta fel súlyos balesete után a zenélést, de emberfeletti munkával szó szerint újra megtanult gitározni, összetéveszthetetlen hangzásával és dalaival pedig kitörölhetetlenül beírta magát a rockzene történelemkönyvébe.
Az Iron Man ennek a kivételes zenésznek a története, aki felküzdötte magát Birminghamből, Anglia legnyomorúságosabb városainak egyikéből, hogy meghódítsa a világot a Black Sabbath élén. Tony Iommi megjárta a mennyet, de a poklot is: nagykanállal falta a droggal és szesszel átitatott hetvenes évek életét, megküzdött a rákkal, az adóhivatallal és a hatóságokkal, miközben csak tolta és tolta a riffeket, és a rockvilág egyik legtöbbet hivatkozott gitárosává vált, akit nem véletlenül tartanak a heavy metal ősatyjának. Fanyar humorral fűszerezett könyve lebilincselő olvasmány, amely első kézből számol be a kemény zene egyik legnagyobb ikonjának életéről és kalandjairól.

További információk

Szerző

T. J. Lammers, Tony Iommi

Kiadó

Cser Kiadó

Oldalszám

352

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-23

ISBN

9789637418891

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Iron Man”értékelése elsőként