-21%
-21%Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Bolti ár: 4 299 Ft
Internetes ár: 3 396 Ft

Készleten

Cikkszám: 147731
Kategória: Szerző: Kiadó: Helikon Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-11-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben” – mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót.
Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.
Az egyik legnagyszerűbb – és legnépszerűbb – mai finn prózaíró, Kari Hotakainen erre vállalkozott: hogy megismerje az embert a csillogó, lélegzetelállító díszletek mögött. Könyve nem hagyományos sportolóéletrajz, hanem stílusával is magával ragadó irodalmi mű egy szerény származású – és a sztárallűröket máig is szerényen kerülő – emberről, aki világbajnok lett, dúsgazdag ember, a finnek bálványa, ikonja és valóságos brand. Egy világhírű, és mégis ismeretlen sportoló fantasztikus, humoros és megható portréja.
Hotakainennek sikerül az, ami még senkinek: szóra bírta Kimit – de a képet kiegészítik a hozzá legközelebb álló emberek: anyja, testvére, felesége, barátai, pilótatársai, csapatfőnökei, szerelői is a visszaemlékezéseikkel és a sztorikkal, amelyek nemcsak Kimit, az embert varázsolják elénk, hanem a világot is, amelyben él: azoknak az embereknek a világát, akik irdatlan pénzeket keresve ugyan, de az életüket kockáztatják minden egyes versenyen.

További információk

Szerző

Kari Hotakainen

Kiadó

Helikon Kiadó

Oldalszám

264

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-11-15

ISBN

9789634791515

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az ismeretlen Kimi Räikkönen”értékelése elsőként