Kosár “Parlando” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Életem szerelme

Életem szerelme

Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 330 Ft

Készleten

Cikkszám: 151607
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2019-09-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

TINA TURNER a rock and roll koronázatlan királynője, élő legenda. Ebben a megdöbbentően őszinte és szívmelengető önéletrajzban egyedülálló karrierjéről és magánéletéről egyaránt beszámol.
Minden titkot megismerhetünk a Tennessee állambeli Nutbushban töltött gyerekkorától kezdve az Ike Turner mellett elért hírnéven át az 1980-as évekbeli, egyedülálló szólókarrierjéig, és még tovább: Tina őszintén ír a megpróbáltatásairól, a győzelmeiről és az anyaságról. Elmeséli, hogyan dolgozott együtt a zenei élet olyan kiválóságaival, mint Mick Jagger, Keith Richards, David Bowie és Beyoncé. És természetesen ír arról a váratlan találkozásról is, amikor 1986-ban megismerte élete szerelmét, akihez végül huszonhét évvel később ment hozzá. Ahogy Tina mondja: “Van, hogy akkor ismerjük csak meg az igazi boldogságot, amikor már képesek vagyunk értékelni is.” Az utóbbi években Tinát egy sor egészségügyi probléma és családi tragédia sújtotta, melyek hatására most visszatekint a múltra: láthatjuk, hogyan sikerült átvészelnie méltósággal és céltudatossággal a legsötétebb időszakokat is.
Az Életem szerelme egy olyan nő erőteljes és inspiráló története, aki minden akadállyal szembe mert nézni, ami az útjába került. Ez az életrajz – amely magán viseli Tina összetéveszthetetlen stílusát (egyszerre vad, energikus, érzelmes és spirituális) – épp olyan elbűvölő és magával ragadó, mint a legnagyobb slágerei.

Szerző: Tina Turner

További információk

Szerző

Tina Turner

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

285

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2019-09-12

ISBN

9789630994583

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Életem szerelme”értékelése elsőként