-26%
-26%Képeslapok otthonról

Képeslapok otthonról

Bolti ár: 2 650 Ft
Internetes ár: 1 961 Ft

Sugallatok órája – Az idézetgyűjtemény

Készleten

Cikkszám: 144852
Kategória: Szerző: Kiadó: Kör-Te Közösségépítő és Egészségmegőrző Természetvédelmi Egyesület
A kiadás időpontja: 2018-05-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Sugallatok könyve folytatása. Első kiadás. Médiakampány: készült promóciós videó, a szerző rendszeres előadó az Everness fesztiválon, szeretnénk szervezni országosan előadásokat, dedikálásokat. Sütő Enikő is felkérte tv-műsorban való közreműködésre, szervezése folyamatban van. A hátsó borítóról: ” A Sugallatok órája előadássorozat első nyolc évadjának több mint nyolcvan különböző, eddig nem publikált előadásának esszenciája ez a gyűjtemény.
Levelet kapni otthonról jó érzés. A könyvben rövid képeslapokat olvashatunk, melyek a lélek valódi otthonából, egy másik dimenzióból érkező üzeneteket tartalmaznak. Hátrahagyhatjuk a bennünket korlátozó hiedelmeket, a nevelésünk során kapott programokat és a kétségeinket. Ezek az üzenetek önnön nagyszerűségünkre, Teljes Énünk isteni eredetére, a létezés valódi boldogságára emlékeztetnek bennünket – ha mi is megengedjük.
Az üzenetek a könyvet felütve bármilyen sorrendben olvashatók, szerkesztésük rendje nem elsősorban az elmének szól. Használjuk intuitíven a könyvet, így a képeslapokon kapcsolódást találhatunk egy-egy bennünket foglalkoztató kérdéshez, s gyakorlatias módszerek formájában kaphatunk segítséget az élet legkülönbözőbb területein.
Elég, ha naponta csak néhány idézetet olvasunk el. Az üzeneteken át valódi otthonunk szeretetteljes energiáira, számunkra újszerű, teljesebb látásmódjára tudunk ráhangolódni.
Folytatódhat az utazás, mely befelé vezet. A könyv ehhez csak útjelzőket ad; hagyatkozzunk a bensőnkben felbukkanó megérzésekre. „A sugallatok ott vannak Benned is. Magadhoz engedheted őket. Rajtad áll, hiszen meghatározza az életedet az, hogy mi a Te igazságod”

További információk

Szerző

Ábrahám Krisztián

Kiadó

Kör-Te Közösségépítő és Egészségmegőrző Természetvédelmi Egyesület

Oldalszám

170

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-05-18

ISBN

9789631275988

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Képeslapok otthonról”értékelése elsőként