-23%
-23%Hygge – A dán életérzés, amely boldoggá tesz

Hygge – A dán életérzés, amely boldoggá tesz

4 500 Ft 3 465 Ft

Készleten

Cikkszám: 139618
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egyre többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge.
Ezt a kifejezést fordították már a meghittség művészetének, a lélek otthonosságának és a megnyugtató környezet élvezetének is, ám ahhoz, hogy valóban megértsük ennek a különleges életérzésnek a lényegét, néhány kifejezésnél többre lesz szükségünk.
Ennek a gyönyörű és inspiráló könyvnek a segítségével lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge – és általa a boldogság – titkát: megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés.
A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a a gazdagon illusztrált kötet gyakorlati tanácsokkal (konkrét példákkal, receptekkel, ötletekkel) is szolgál, melyek segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba..

További információk

Szerző

Meik Wiking

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

288

Kiadás dátuma

2017-04-20

ISBN

9789630988759

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hygge – A dán életérzés, amely boldoggá tesz”értékelése elsőként