-21%
-21%Erdőterápia

Erdőterápia

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Sinrin-joku, avagy zöld út a boldogsághoz

Készleten

Cikkszám: 145021
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-05-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ki ne érezné jobban magát egy erdei séta során vagy egy parkban elköltött uzsonna után? Lelket simogatóan üdítő érzés fog el bennünket a szabad ég alatt, a zöldben. Az állandó rohanásban mégis alig-alig vesszük észre az évszakok váltakozásának szépségét, beszorulunk a négy fal közé, s felemészt bennünket az elszigeteltség és a napi rutin.

Gyakran kimerültek és fásultak vagyunk, úgy érezzük, fojtogat minket a stressz, mégsem tudunk változtatni. Sarah Ivens könnyen megvalósítható, szórakoztató ötletekkel teli, inspiráló kötete ebben segít. Megtanulhatjuk belőle, miként válhat a természetben eltöltött idő a mindennapjaink részévé, akár a párunkkal vagy a gyerekeinkkel, akár egymagunkban szeretnénk élvezni jótékony hatásait. Az Erdőterápia tanácsait követve meglepő s egyben csodálatos változásokat észlelhetünk nemcsak magunkon, de a társas kapcsolatainkban is.

Sarah Ivens író, újságíró, az OK! Magazin szerkesztője. Több életmóddal kapcsolatos kötet szerzője, s rendszeresen publikál egyebek mellet a Marie Claire-ben, a Daily Mailben és a Mail on Sundayban.

További információk

Szerző

Sarah Ivens

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

257

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-05-16

ISBN

9789634333630

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Erdőterápia”értékelése elsőként