-26%
-26%Agyépítők

Agyépítők

Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 812 Ft

Hogyan gyógyítja és védi agyunkat az egészséges bélflóra – egy életen át

Készleten

Cikkszám: 143014
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-11-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Új kötetében a The New York Times bestseller-listáját vezető Gabonaagy szerzője bebizonyítja, hogy milyen óriási szerepet játszik a bélrendszerünk agyunk állapotának alakulásában.
Napjainkban az idegrendszeri rendellenességek – az ADHD-tól kezdve az életminőséget jelentősen rontó szorongáson át a depresszióig és a demenciáig – előfordulási aránya az egekbe szökött. A kötetben szereplő forradalmian új ismeretek alapjaiban változtatják meg az olyan – sokszor súlyos tünetekkel járó – betegségek kezelését, mint a viselkedési és hangulati zavarok, krónikus fejfájást, sclerosis multiplex, Parkinson-kór, autizmus vagy az Alzheimer-kór. Lenyűgöző új kutatási eredmények bizonyítják, hogy agyunk egészségét leginkább az adott szervezet mikrobiómjának (mikroba-populációjának) állapota határozza meg!
Az Agyépítők kulcsfontosságú klinikai és laboratóriumi vizsgálatokra, valamint orvosok és betegek figyelemre méltó eredményeire támaszkodva ad konkrét tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan előzhetünk meg, illetve gyógyíthatunk egyes súlyos betegségeket. A kötet az egészséges mikrobiom helyreállítására szolgáló, hat alapvető tanácson alapuló programmal, valamint egyszerű étrendi ajánlásokkal segít abban, hogy minél tovább őrizhessük meg agyunk egészségét.

További információk

Szerző

Dr. David Perlmutter

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

349

Kiadás dátuma

2017-11-24

ISBN

9789630990400

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Agyépítők”értékelése elsőként