-26%
-26%A mikor hatalma

A mikor hatalma

2 995 Ft 2 217 Ft

Készleten

Cikkszám: 139707
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Gemini Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-04-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ebből a könyvből megtudhatod, mikor érdemes bármit is csinálnod – a kávéivástól kezdve a szexen át a kocogásig a tested kronotípusa alapján!
A szakirodalom legnagyobb része azzal foglalkozik, hogy mit csinálj, hogyan csináld, de figyelmen kívül hagyja a siker egy másik fontos összetevőjét: a mikor kérdését. Pedig az emberi biológiára és hormonokra alapozva új, izgalmas kutatások már kimutatták, hogy az életben szinte minden cselekvésre megvan a legtökéletesebb időpont. Ahogy Dr. Michael Breus bemutatja A mikor hatalmában, a tested belső órájával együttműködni nem csak egyszerű, izgalmas és szórakoztató, hanem segít a lehető legboldogabbá, legproduktívabbá és egészségesebbé válni.
A mikor hatalma egy merőben újszerű programot mutat be, amivel újra szinkronba kerülhetsz saját természetes ritmusoddal. Mindössze pár apró változtatásra van szükség a napi rutinodban. Miután Dr. Breus átfogó bioidő kvízéből megtudtad, melyik kronotípusba tartozol, elárulja a legjobb (és a legrosszabb) időpontot több, mint ötven különböző tevékenységre. A könyv Dr. Mehmet C. Oz sebész – és tévés szupersztár – előszavától kezdve az utolsó sorig lenyűgöző tényekkel, könnyen alkalmazható tippekkel és szórakoztató személyiségkvízekkel van tele: ezek teszik A mikor hatalmát elképesztően hasznos könyvvé az életed minden területén.

További információk

Szerző

Dr. Michael Breus

Kiadó

Fumax Gemini Kiadó

Oldalszám

420

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-24

ISBN

9786155514784

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A mikor hatalma”értékelése elsőként