-26%
-26%A légzés gyógyító ereje

A légzés gyógyító ereje

2 490 Ft 1 843 Ft

CD melléklettel – Mindennapi gyakorlatok a sejtek bőséges oxigénellátásáért

Készleten

Cikkszám: 139225
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A légzés maga az élet. Míg étel nélkül akár hetekig, folyadék nélkül nagyjából 2 napig, addig levegő nélkül maximum 2 percig bírjuk. A naponta “elfogyasztott” levegő mennyisége jelentősen meghaladja a folyadékként és szilárd táplálékként bevittek mennyiségét. Egy felnőtt 10-20 kilogramm vagy még ennél is több levegőt lélegez be és ki naponta. Egészséges életmódra törekedve mégis leginkább étkezési szokásainkon igyekszünk változtatni, pedig a helyes légzés csodákra képes!

A légzés gyógyító ereje arra hívja fel a figyelmet, hogy a légzésünk többnyire messze elmarad az egészségestől. Olyan módszerbe avatja be az olvasót, mely enyhítheti, sokszor meg is szüntetheti a krónikus betegségeket (magas vérnyomás, elhízás, asztma, allergiák, reuma, alvászavarok stb.), továbbá jelentős javulást hozhat súlyos betegségek – 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, még rák esetén is! Ugyancsak ajánlott a gyakorlatok elsajátítása pánikbetegeknek és gyakori stresszben élőknek, továbbá olyan sportolóknak, akik szeretnék fokozni teljesítményüket. A légzés átalakítása pozitív módon hat a lélekre és a gondolkodásra is, így kiváló lehetőség a tudatosság fejlesztésére.

Barna Miklós Ferenc légzésterapeuta, kineziológus, bioenergetikus könyvéből megismerhetjük a légzés élettani folyamatát, a helytelen légzés kialakulásának okait és következményeit, valamint az egészséges légzés eredményeit. Módszerét követve rendszeres gyakorlással néhány hét után már pozitív hatást érzékelhetünk, hiszen javul a sejtek oxigénellátása, ami nélkülözhetetlen a hosszú és egészséges élethez.

További információk

Szerző

Barna Miklós Ferenc

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

168

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-24

ISBN

9789632912851

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A légzés gyógyító ereje”értékelése elsőként