-26%
-26%Gerincvédlelem a mindennapokban

Gerincvédlelem a mindennapokban

2 680 Ft 1 983 Ft

poszter melléklettel

Készleten

Cikkszám: 117810
Kategória: Szerző: Kiadó: SpringMed Kft.
A kiadás időpontja: 2013-04-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hazánk felnőtt lakosságának közel 80 %-a már megismerte a gerincfájdalom gyötrelmeit. Sokuknál a probléma állandósul, melynek következtében gyógyszereken élnek és annak mellékhatásait ismét más gyógyszerekkel próbálják megoldani. Pedig a hát- és gerincfájdalmak nagyban javulnak, ha tudjuk, hogy a mozgás nemhogy árt, hanem egyenesen használ, és hogy a gerincvédelem elsajátításával még sokáig elkerülhető a gerincműtét.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban közel másfél évtizede sikeresen működik egy komplex felvilágosító program, amelyet az intézetben működő gyógytornászok oktatnak a betegeknek. A tanfolyam mára a mozgásterápia szerves részévé vált, elméleti ismereteket és a mindennapi életre szánt, hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmaz.
E könyv szerzői, a komplex felvilágosító program aktív kifejlesztői és a gyakorlatok vezetői. Céljuk, hogy az általuk bemutatott, a gerincet tehermentesítő, kedvező mozdulatok begyakorlásával a gerincbántakmakkal küzdők képesek legyenek önmaguk tudatos megfigyelésével a régi, rossz beidegződéseket elhagyni, s a tanultakat a mindennapokban rutinszerűen alkalmazni.
A könyv a Hévízgyógyfürdő Kórház gyógytornászai által összeállított 3 napos gerinciskola programot öleli fel. Ajánljuk e könyvet minden olyan olvasónak, aki tudatosan szeretne a hátfájdalmaitól megszabadulni, vagy azok jelentkezését megakadályozni.

További információk

Szerző

Varga Terézia

Kiadó

SpringMed Kft.

Oldalszám

103

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-04-17

ISBN

9786155166341

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gerincvédlelem a mindennapokban”értékelése elsőként