-26%
-26%Tanulj meg ÉLNI!

Tanulj meg ÉLNI!

Bolti ár: 2 390 Ft
Internetes ár: 1 768 Ft

Egy könyv, ami megváltoztatja az életed

Készleten

Cikkszám: 140744
Kategória: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-07-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Sokszor észre sem vesszük, hogy megállás nélkül gondolkodunk. A kis hang a fejünkben megjegyzéseket tesz, eltöpreng, ítélkezik, összehasonlítgat, elégedetlenkedik és így tovább. Ezek a gondolatok stresszt, alacsony önbecsülést, boldogtalanságot és csalódást eredményezhetnek.

Az értelmünk és a gondolataink emberként a legnagyobb érdemünk, de ha a zaj a fejünkben átveszi az irányítást, és emiatt nem tudjuk élvezni a pillanatot, akkor a gondolatok teherré válnak. Valódi örömöt csak a jelenben tapasztalhatunk meg, hiszen a jelenben élünk – csak nagyon ritkán figyelünk oda rá. Lehetetlenné teszi a folyamatos fecsegés a fejünkben.

Mats és Susan Billmarks inspiráló művéből megtudhatjuk, hogyan emelkedjünk felül a hétköznapok stresszhelyzetein, szorongásain és félelmein. Saját tapasztalataikat megosztva magyarázzák el, miért fontos, hogy a jelenben éljünk ahhoz, hogy életünk nyugodtabb, boldogabb és harmonikusabb legyen, hogy párkapcsolataink optimálisan működjenek.

Mindez egy fantasztikus utazás kezdete, amely soha nem tapasztalt lelki békéhez, metszően tiszta tudatossághoz, boldogsághoz és vitalitáshoz vezet.

Tanulj meg ÉLNI – itt és most!

További információk

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

174

Kiadás dátuma

2017-07-05

ISBN

9789632913001

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Tanulj meg ÉLNI!”értékelése elsőként