-21%
-21%Minden nap a Te napod

Minden nap a Te napod

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Készleten

Cikkszám: 142553
Kategória: Szerző: Kiadó: Bookline
A kiadás időpontja: 2017-11-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Caroline Webb hosszú évek tapasztalatait, valamint a közgazdaságtan, a pszichológia és a viselkedéstudományok eredményeit sűrítette össze ebben a kötetben, hogy megossza az olvasókkal, miként tudunk mentálisan és érzelmileg is kiteljesedni, fejlődni a munkánkban. Egy átlagos napunkat lefedve a könyv megmutatja, hogy néhány kulcsfontosságú változtatás a viselkedésünkben miként vezethet lenyűgöző eredményekhez. Tudományos alapokra épülő tanácsaival maximálhatjuk a teljesítményünket, és több energiánk lesz, mint valaha.

Megtanuljuk, hogy…

o miként osszuk be hatékonyan az időnket, és hogyan állítsunk fel fontossági sorrendet; o hogyan hozzuk ki a legtöbbet az emberi interakciókból és tegyünk jó benyomást másokra; o hogyan hozzunk kreatív és bölcs döntéseket; o miként viszonyuljunk nagyobb rugalmassággal a nehézségekhez; o miként találhatunk több örömet a munkában, és hogyan tehetünk szert több sikerélményre.

A Minden nap a te napodat a Forbes 2016-ban a legfontosabb üzleti könyvek közé sorolta, többek között a Financial Times és a Time magazin is elismerő kritikát közölt róla. Tizenhét nyelven, több mint hatvan országban jelent meg.

További információk

Szerző

Caroline Webb

Kiadó

Bookline

Oldalszám

493

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-08

ISBN

9789633109175

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Minden nap a Te napod”értékelése elsőként