-26%
-26%Irigység, kibeszélés, rosszindulat

Irigység, kibeszélés, rosszindulat

Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 486 Ft

Értsük meg, hogy ne gyengítsen!

Készleten

Cikkszám: 146731
Kategória: Szerző: Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-09-27
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Közel másfél évtizedes pszichológusi praxisom során még soha egyetlen kliens sem érkezett hozzám azzal a panasszal, hogy az irigységtől szenved, miközben nagyon gyakran az derült ki, hogy ez is fontos szerepet játszik a problémában. Az irigység ugyanis rendkívül gyakori, roppant kínzó, ám úgyszólván felvállalhatatlan érzés, amit általában még saját magunk előtt is szégyellünk és igyekszünk letagadni. Másoknak pedig végképp nem valljuk be, ha irigyek vagyunk valakire, mert ezzel csak még jobban felemelnénk azt, akinek a fölénye már amúgy is fáj nekünk, és csak még inkább vesztesnek éreznénk magunkat vele szemben. Ha azonban sohasem gondolkodunk és beszélünk erről az érzésről, akkor csak annál több feszültséget, kudarcot és rombolást hoz az életünkbe.
Arról már annál gyakrabban panaszkodunk, hogy mennyire sok irigy, rosszindulatú ember vesz körül bennünket, de fogalmunk sincs, hogyan védhetnénk meg magunkat az általuk okozott kellemetlenségektől és fájdalmaktól.
Könyvem célja kettős. Egyrészt szeretném, ha felismernénk és elfogadnánk, hogy időnként bennünk is van irigység, és ha jól gazdálkodnánk ezzel az érzéssel. Vagyis ahelyett, hogy önmagunkat emésztenénk, gyengítenénk és másoknak próbálnánk ártani, saját irigységünket arra használnánk, hogy a vágyott célok felé segítsen minket. (Mert igen, erre is használható!) Másrészt pedig azt is fontos megtanulnunk, hogy miként óvhatjuk meg magunkat mások irigységének, rosszindulatának, gonosz pletykájának ártó hatásaitól, hogy ezek ne téríthessenek le minket a választott utunkró

További információk

Szerző

Almási Kitti

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

213

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-09-27

ISBN

9786155281976

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Irigység, kibeszélés, rosszindulat”értékelése elsőként