-26%
-26%Figyelj, ahogy Ő!

Figyelj, ahogy Ő!

Bolti ár: 3 791 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft

Készleten

Cikkszám: 138198
Kategória: Szerző: Kiadó: Atlantic Press
A kiadás időpontja: 2016-12-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Lehet egy kutya a sikeres élet titka? Néhányan talán tudják, hogy lehet, de a gazdik túlnyomó többségének eszébe sem jut ilyesmi. Jeff Lazarus ebben a fantasztikus könyvben bebizonyítja, hogy lehet. A címlapon látható Vándor is azt üzeni, amit a szerző: ha képes vagy olyan figyelemösszpontosításra, amilyenre hűséges négylábú barátod, a siker biztosan nem marad el!
Tanulj a kutyádtól figyelni, élni, sikeresnek lenni! Vedd észre, hogy Ő soha nem szakít félbe és nem akarja befejezni helyetted az elkezdett mondatot. Soha nem ad kéretlenül tanácsot, és ha elmondasz egy történetet, nem akar rádlicitálni egy még jobbnak vélt történettel. Viszont elképesztően élénk és őszinte érdeklődéssel hallgat meg téged, és odafigyel rád egész lényével.
Lazarus az emberek közötti jóviszony pszichológiáját fogalmazza meg, annak az alaptételnek a felvállalásával és meggyőző bizonyításával, hogy az emberek közötti megértésnek ez az igazi alapja: figyelmesen meghallgatni a másikat.
A Figyelj, ahogy Ő! elolvasása után te is kipróbálhatod, hogy igaza van-e a szerzőnek. Igaz-e, hogy az emberek, akár a kutyák, imádattal csüngenek azokon, akik meghallgatják őket, és irántuk érzik a legnagyobb bizalmat.
A szerző nem rejti véka alá azt a véleményét, hogy az ember fanatikus kutyaimádata szintén ebből a meggyőződésből táplálkozik: a kutyánk az a lény, aki a legjobban tud ragaszkodni hozzánk!

További információk

Szerző

Jeff Lazarus

Kiadó

Atlantic Press

Oldalszám

264

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-12-07

ISBN

9786155332944

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Figyelj, ahogy Ő!”értékelése elsőként