-26%
-26%Éld az életed!

Éld az életed!

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

Lehetőségeink korlátlanok – A bölcsesség és a tudás kapui mindig nyitva állnak

Készleten

Cikkszám: 131233
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2015-10-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ha egy lakatlan szigetre száműznének, és csak egyetlen könyvet vihetnék magammal, gondolkodás nélkül az Éld az életed című könyvre esne a választásom.”

A New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket. Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy “kezeléssel” zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam.
A szerző legfőbb üzenete a következő: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. Beavat a gyógyítás rejtelmeibe és beszámol arról is, miként gyógyította ki magát súlyos rákbetegségéből. Könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon. Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is.
Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.

További információk

Szerző

Louise L. Hay

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

260

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-10-07

ISBN

9789635295012

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Éld az életed!”értékelése elsőként