-26%
-26%Calumnia

Calumnia

Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 590 Ft

Készleten

Cikkszám: 126907
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó: Enzír Kiadó
A kiadás időpontja: 2014-11-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Föld békétlen hely. Nyugtalan szívek laknak rajta, akik abban reménykednek, hogy végül úgyis minden tettük feledésbe merül. De ez nem így van. Minden tett feljegyeztetik, és végül minden sérelem jóvá tétetik. De csak a valós sérelmek. A fejünkben zajló lázálmok hamis világát nem támogatja semmilyen karma. És mégsem merülnek feledésbe, mint ahogy megteremtőjük reméli.
Akik bosszút akarnak állni fájdalmas életükért, másokat akarnak megalázni. És ha támadásaik során bennünket is magukkal sodornak, és beleveszünk vélt fájdalmukba, velük bukunk, mert a csaták során a jó és rossz túl sokszor cserél helyet.
A legjobb reakció a továbblépés maga. Semmivel nem lehet jobban megválaszolni valaki felénk irányuló gonoszságát, mint azzal, hogy igenis minden rendben van az életünkben.

„- A rágalom is ilyen? Hiba? – kérdezte Lox lehangoltan.
– Calumnia… latinul. A rágalom csak következmény – válaszolta Laudon. – Az irigységé. Az irigység az oka a gyűlöletnek, melyből a hazugságok fakadnak. Az irigység gyötrő nyugtalanságot vált ki az emberekből, s ezzel nyomorult, elkorcsosult világot teremtenek vele magunknak, ahol csak az ő törvényeik létjogosultak.”

Calumnia azt jelenti, rágalom. Egy fogalom, mely a tények nélküli ítéletet képviseli.
Fájdalmas és bonyolult következményekkel jár annak, akiről terjesztik, de annak is, aki terjeszti. Minden negatívum csökkenti a Föld energetikai szintjét. Minden sanyargatás elvesz az életidőnkből. Minden hátráltatás nehezíti a Létet.
Lox két fiával a káprázatos Magaspartra menekül az anyósa által felbőszített, kegyetlen közvélemény elől. Mégis úgy tűnik, ott sincsenek jó helyen. Vagy mégis?
A kisváros a pletyka és a rágalom melegágya. Mindenki tud, mindenki beszél és mindenki titkol valamit. Mikor a várható tragédia bekövetkezik, Lox nehezen, de belátja, el kell végeznie a küldetését, hogy tálcán kínálja a lehetőséget a Változásra.
Vajon valóban nem élhetünk a Köz véleménye nélkül? Folyton hangoztatni és ítélnie kell? Sajnos úgy tűnik, hogy igen. De vajon tisztában vagyunk-e vele, milyen veszélyekkel jár ez?

További információk

Szerző

Andrea Weaver

Kiadó

Enzír Kiadó

Oldalszám

298

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-11-05

ISBN

9789638883155

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Calumnia”értékelése elsőként