-26%
-26%Prada

Prada

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Az ördög és a szentelt víz

Készleten

Cikkszám: 143278
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-12-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mi a divat? – teszi fel a kérdést Miuccia Prada. – Pillanatkép magadról. Amilyennek mutatni akarod magad, még mielőtt kinyitnád a szád, vagy bármit is tennél.

Talán az ördög súgta meg Prada nagypapának annak idején a siker receptjét. Tény, hogy alig két évtized leforgása alatt neve és apró bőrdíszműüzlete fogalommá vált Milánóban. S talán ugyancsak az ördög környékezte meg ötvenvalahány évvel később unokáját is, bár inkább egy másik férfi volt a dologban. Az az ember, akiről Miuccia Prada később így nyilatkozott az újságíróknak: “A férjem azzal vádol, hogy egyre fiatalabbak a modelljeim, hogy seregnyi fiatal srác tolong körülöttem. Ez persze így van, de a divat fejlődését követve magam is fejlődöm, megújulok, ezért csakugyan jobban vonzódom a fiatalokhoz. Hát mondják, el tudnának képzelni egy érettebb férfit, mondjuk egy George Clooneyt ezekben a bokáig érő csőnadrágokban kacsázni?”
Igen, Patrizio, “a Bertelli” bírta rá jómódú, kissé sznob, de kellően baloldali, és meggyőződéses feminista feleségét, “a Miucciát”, hogy a nap húsz óráját a divatnak szentelje.

Kövessük ezt a tehetséges nőt öt kontinensen át, divatbemutatók, sajtókonferenciák, villogó vakuk és álomszép szövetek forgatagában. Pillantsunk be egy rendhagyó divatház életébe! Hogy miért rendhagyó? Mert öntörvényű, és nemigen követi a divatot. Mégis hordják.
Hogy kik?
Például az ördög. Akiről mindenki tudja, hogy Pradát visel.

További információk

Szerző

Tibor Michaels

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

192

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-12-06

ISBN

9789634058274

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Prada”értékelése elsőként