-21%
-21%Jóga – A holisztikus egészséghez vezető út

Jóga – A holisztikus egészséghez vezető út

Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 9 480 Ft

Klasszikus útmutató a jóga gyakorlásához a világ első számű jógamesterétől

Készleten

Cikkszám: 144360
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Világszerte egyre több és több ember fordul a jógához, hogy éljen a benne rejlő egészségmegőrzési és stresszoldási lehetőségekkel.

E gyakorlati kézikönyvben a jóga mestere, B. K. S. Iyengar megosztja az olvasókkal egyedi, holisztikus szemléletmódját. Számára ugyanis a jóga több mint puszta testgyakorlás: egy életforma, ami a tudatra és az ember lelki-szellemi működésére is hatással van. B. K. S. Iyengar bemutatja az ősi gyakorlatok mögött meghúzódó filozófiát és eszmeiséget, és elmagyarázza, hogyan kerekedhetünk felül a jóga segítségével modern korunk mindennapi feszültségein.

A könyvben részletesen leírt gyakorlatsorokat úgy alakította ki, hogy életkortól és fizikai állapottól függetlenül kezdők, középhaladók és haladó szinten lévők is végezhetik. Az egyes testtartások, avagy jógaászanák helyes kivitelezését világos, közérthető, pontokba szedett leírás segíti, a testrészek pontos helyzetét pedig a végső póz 360 fokban körbefényképezett illusztrációi teszik nyomon követhetővé. A kötetben külön fejezet foglalkozik a segédeszközök innovatív használatával B. K. S. Iyengar útmutatásai alapján, ezáltal a kezdők, illetve a kevésbé hajlékonyak is könnyedén és hatékonyan végezhetik a gyakorlatokat. Szintén külön fejezet foglalkozik azokkal az ászanákkal és ászanasorokkal, amelyek bizonyos betegségek gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. Továbbá a könyv részét képezi egy B. K. S. Iyengar által személyesen összeállított, húszhetes jógakurzus leírása is, az egyszerűbb gyakorlatoktól haladva a bonyolultabbak felé.


További információk

Szerző

B. K. S. Iyengar

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-03

ISBN

9789634066064

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Jóga – A holisztikus egészséghez vezető út”értékelése elsőként