-26%
-26%Lúgosítás élő ételekkel

Lúgosítás élő ételekkel

Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 368 Ft

Átállás 4 lépésben – Több mint 90 recepttel

Készleten

Cikkszám: 118905
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2013-06-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja.

Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások.

“Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos – savasító – étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbnál finomabb új ételekkel, melyek nemcsak az egészségét segítik visszaszerezni, hanem igazi gasztronómiai élményt is nyújtanak.” Lénárt Gitta

További információk

Szerző

Lénárt Gitta

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

177

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-06-18

ISBN

9789639569706

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lúgosítás élő ételekkel”értékelése elsőként