-26%
-26%Gabonaagy

Gabonaagy

Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 516 Ft

Készleten

Cikkszám: 127216
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2014-11-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól.

David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a gabonaagyúságról írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette.
Ez a könyv tetszik vagy sem egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán. Pedig nem tett semmi rosszat, csak összefoglalta a kutatók által már jól ismert tényeket arról, hogy az Alzheimer-kór és általában a demenciák, illetve a Parkinson-kór és egyéb neurodegeneratív betegségek fő okozói a finomított szénhidrátok.
A szerző pontról pontra levezeti, hogyan okoz a finomított szénhidrátok fogyasztása először inzulinrezisztenciát, majd metabolikus szindrómát,és az így megemelkedett gyulladásszint végül miként idézi elő az agy szó szerinti zsugorodását és összezavarodott működését.
Persze, Perlmutter szavaival élve, nem lehet azért hibáztatni az embereket, mert eddig a szakértőkre hallgattak. Egy ideje azonban másféle szakértők is felbukkantak, nem csak a hivatalos orvostudomány dogmáit szajkózók. Remélhetőleg előbb-utóbb az ő fülükbe is eljut az új kor új tudományának híre, talán éppen e könyv révén.

További információk

Szerző

Dr. David Perlmutter

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

358

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-11-19

ISBN

9789630979795

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gabonaagy”értékelése elsőként