-26%
-26%Élő édességek könyve

Élő édességek könyve

2 440 Ft 1 806 Ft

Lúgosítás természetesen

Készleten

Cikkszám: 107115
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2011-05-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az ÉLŐ ÉTELEK KÖNYVE néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A megjelenést követő harmadik hónapban már készült is az utánnyomás.

Óriási teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos ételeket, cukros édességeket kínál. Úgy tűnik, hogy a rossz táplálkozási szokások káros hatásait tapasztalva egyre többen keresnek olyan megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhetik egészségüket, karcsúságukat, ugyanakkor ízlelőbimbóiknak is felejthetetlen élményt kínálnak.

A téma iránti érdeklődést tapasztalva kiadónk a szerző újabb kötetének kiadásával jelentkezik. Hamarosan a boltokba kerül az ÉLŐ ÉDESSÉGEK KÖNYVE.

A szerző ezúttal a legsikeresebb édességreceptjeit osztja meg lelkes olvasóival.
Az élő ételekre jellemzően ezek a finomságok hőkezelés, sütés és főzés nélkül készülnek, így a bennük található értékes tápanyagok, vitaminok és enzimek továbbra is kifejthetik áldásos hatásukat. Az alapanyagaik között elsősorban rostban gazdag gyümölcsök és olajos magvak szerepelnek, nem tartalmaznak azonban lisztet, tojást, tejtermékeket, fehér cukrot.
Fontos szempont, hogy a legtöbb édesség néhány perc alatt elkészül. Nincs szükség hosszú sütési időre, a tisztítás, a szeletelés vagy a turmixolás után rövidesen tálalhatjuk az ízletes, egészséges falatokat.

Gitta sikere többek között lenyűgöző fantáziájának és kreativitásának köszönhető, amelyet a könyv igényes kiállítása is híven tükröz.

További információk

Szerző

Lénárt Gitta

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

122

Kötés Típus

Spirál

Kiadás dátuma

2011-05-04

ISBN

9789632911014

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Élő édességek könyve”értékelése elsőként