-23%
-23%Társra várva

Társra várva

2 750 Ft 2 118 Ft

Készleten

Cikkszám: 121275
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2013-12-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szerzők mindketten jogászok, akik fiatalon megismerték a Megváltót, és életüket az Ő szolgálatába állították. 29 éve kötöttek házasságot, 5 gyermekük van.
Az ELTE ÁJTK elvégzését követőn dr. Kováts György az Evangélikus Hittudományi Egyetemen szerzett diplomát. 1991-től a Pünkösdi Teológiai Főiskolán élő hitű teológusok képzésében vett részt az Intézmény első 20 évében. A szolgáló lelkészek munkájára nagy hatással van.
1991-ben a Teljes Evangéliumi Keresztyén Közösség Mahanaim Gyülekezetének lelkipásztoraként munkatársaival megalapította a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Missziót, mely az Evangélium üzenetével országos szinten éri el a felnövekvő generációt.
A szerzőpáros fontosnak tartja, hogy az ország gyermekei, tizenévesei és fiatal-felnőttjei időben megkapják azt a segítséget, amely életük helyes kormányzásához, boldogulásához, a szenvedélybetegségek elkerüléséhez, jövendő házasságuk teherbírásához és megmaradásához szükséges.
Ezért született ez a könyv is, hogy a fiatal generáció felelősséggel válasszon társat, és társkapcsolataik lelki sérülésektől mentesen boldog házasságban végződjenek.
A szerzők több “társra-várva” konferenciát, “jegyes-felkészítést” és “házas konferenciát” tartottak. Számos sikeres házasság a gyümölcse munkájuknak.
A Társra várva 2002-ben megjelent Jegyesség! Segítség!!! című könyv témájához kapcsolódik, mint a sorozat része.

További információk

Szerző

Dr. Kováts György, Dr. Kovátsné dr. Hontvári Anna

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

112

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-12-02

ISBN

9789638798787

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Társra várva”értékelése elsőként