-26%
-26%Férfi és női kapcsolatok

Férfi és női kapcsolatok

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

A nemek közti harmónia megteremtése

Készleten

Cikkszám: 145595
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2018-06-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

John Gray A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek című könyve óta az egész világ számára tudományos bizonyítást nyert: a férfiak és a nők tényleg nagyon különböznek egymástól.
A Férfi és női kapcsolatok című könyv a nemek közötti alapvető pszichológiai különbségeket boncolgatja. Végérvényesen kiderül, a két nem teljesen máshogy látja a világot, beleértve a legalapvetőbb, leghétköznapibb dolgokat is. Gray szerint az okok a teljesen ellentétes pszichológiai beállítottságban keresendők.
Hogy csak néhány érzékletes példát említsünk, szükségleteink is eltérőek. A férfiak elismerésre, a nők inkább figyelmességre vágynak. A gyengébbik nem eltökélten dolgozik azon, hogy saját igényeire formálja választottját, a férfiakat nem hajtja a vágy, hogy megváltoztassák párjukat.
A Férfi és női kapcsolatok segít megérteni, hogy miért van így, és olyan ismereteket oszt meg, amelyek hozzásegítik az olvasót ahhoz a kiteljesítő, harmonikus kapcsolathoz, amiről mindig is álmodott. Elmagyarázza a férfiak és a nők kommunikációjának különböző módjait, a stresszkezelést, a konfliktusok megoldását, a tapasztalatokat és a szeretetet. A jó kapcsolatokon dolgozni kell, de ez a munka könnyebb, ha olyan szakértő tanácsaira támaszkodhatunk, mint John Gray.
John Gray amerikai szerző, kapcsolati tanácsadó. A 90-es évek egyik legnagyobb bestsellerének szerzője. A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek 50 millió példányban elkelt kötetre ma már alapműként tekintünk.

További információk

Szerző

John Gray

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

279

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-06-13

ISBN

9789635298594

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Férfi és női kapcsolatok”értékelése elsőként