-26%
-26%Mérgező szülők

Mérgező szülők

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 149766
Kategória: Szerző: Kiadó: Háttér Kiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2019-04-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ki fogja be a szülő száját, ki fogja le a kezét, ki állítja meg, amikor gyalázza, veri, kínozza, vagy éppen megerőszakolja gyermekét? Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Ön is az áldozatuk volt, vagy még ma is az? Netán úgy bánik saját gyerekeivel, ahogy Önnel tették a szülei? Magánéleti kapcsolatai rendre kudarcot vallanak? Fél az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodik a partneréhez, hogy mindent elnéz neki? Nehezen érvényesíti az érdekeit, és gyakran meghátrál vagy fellázad, ha ellenállásba ütközik?

Ezekre és még számos hasonló kérdésre kap választ az olvasó ebben a világos, közérthető könyvben, amely helyenként megdöbbentő példákkal illusztrálja, milyen sérüléseket okoz a gyerek lelkében a destruktív szülői magatartás, és teszi a felnőtt embert – nemritkán egy életre – a szülők rabjává.

A könyvből azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyermek, hogyan léphet ki a szülők árnyékából és válhat meg káros örökségétől. Az önismeret útját járó ember elengedhetetlen úti- és segítőtársa ez a bátor, nyílt hangvételű, mély együttérzéssel megírt könyv, amely a sorsfordítás, a gazdagabb emberi kapcsolatok és a boldogabb, teljesebb élet lehetőségét kínálja fel az olvasónak.

Szerző: Susan Foward

További információk

Szerző

Susan Forward

Kiadó

Háttér Kiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

339

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-04-26

ISBN

9789639365452

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mérgező szülők”értékelése elsőként