-26%
-26%Visszatalálunk egymáshoz?

Visszatalálunk egymáshoz?

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 472 Ft

Konfliktusok és megoldások a szülő-gyermek kapcsolatban

Készleten

Cikkszám: 111678
Kategória: Szerzők: , , , Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2012-02-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szülő-gyermek kapcsolat életünk alapvető, meghatározó viszonya, néha mégis fényévnyi távolságra érezzük magunkat egymástól, és reménytelennek tűnik, hogy akár a legapróbb dolgokban is egyetértésre jussunk. Vajon miért nem beszélünk közös nyelvet azzal, akit annyira szeretünk, vagy legalábbis annyira szeretnénk szeretni?

Jól tudjuk, hogy a gyermek felnövekedése során van – legalább – két olyan érzékeny időszak, amikor különösen sok ütközésre, konfliktusra számíthatunk. De mely esetek tartoznak a fejlődéssel együtt járó, természetes problémák körébe, és mi az, ami már aggodalomra adhat okot? Mikor érdemes a szülőnek türelmesnek, toleránsnak lennie, s mikor határozottan föllépnie? Hogyan értessük meg és fogadtassuk el gyermekünkkel azt, amiben nem vagyunk készek a kompromisszumra? Miként érjük el, hogy kamaszként is a bizalmába avasson bennünket? Rendbe hozhatjuk-e még – akár szülőként, akár „felnőtt gyermekként” – a kapcsolatot, ha már eldurvultak a konfliktusok, és tele vagyunk sebekkel?

A nehéz, sok szülő számára napi problémát jelentő kérdésekre négy kiváló szakember igyekszik választ adni. A kötetben olvasható Ranschburg Jenő élete utolsó előadásának szerkesztett anyaga, amely a tőle megszokott emberséggel, humorral és eleganciával idézi emlékezetünkbe a nagy formátumú, szeretetre méltó tudós alakját.

Szerzők: Bagdy Emőke, F. Várkonyi Zsuzsa, Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás

További információk

Szerző

Bagdy Emőke, F. Várkonyi Zsuzsa, Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

155

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2012-02-23

ISBN

9789638941954

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Visszatalálunk egymáshoz?”értékelése elsőként