-26%
-26%Ölelni és ölre menni

Ölelni és ölre menni

Bolti ár: 3 900 Ft
Internetes ár: 2 886 Ft

Készleten

Cikkszám: 138173
Kategória: Szerző: Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
A kiadás időpontja: 2016-12-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miért érzem úgy, hogy nem vagyok elég jó?
Miért reagálok sokszor úgy, ahogyan nem is akarok?
Mit tegyek, hogy a gyerekeim jobb testvérek legyenek?

Talán nem gondolnánk, de családi, munkahelyi konfliktusaink egyik oka testvérkapcsolataink minősége, a szüleink sokszor tudattalan kivételezése, eltérő bánásmódjuk, a születési sorban elfoglalt helyünk, vagy éppen testvéreink hiánya lehet. A testvérek az egyik legfőbb tényezőt jelentik énképünk kialakulásában és abban, hogy miként bánunk a körülöttünk élőkkel. Velük tanuljuk meg az együttműködést, az egészséges versenyt, de a tökéletlen testvérkapcsolatok okozhatnak túlzott rivalizálást, féltékenységet vagy sok más tünetet is.
A hiánypótló kötetben a szerző terápiás esetei és a legújabb kutatási eredmények alapján mutatja be az egyik legmeghatározóbb kapcsolatunk dinamikáját. Ismerteti a testvérviszonyok eltérő hatásait a gyermekeinkre, a felnőttkori életünkre, a párkapcsolatunkra, hasznos tesztjei és gyakorlatai segítségével pedig nem csupán gyermekeinket, hanem saját magunkat és testvéreinket is jobban megismerhetjük, megérthetjük, így szülőként, testvérként vagy egykeként is harmonikusabbá válhatnak kapcsolataink, és mi magunk is.

L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik pszichés és személyiségzavarok, családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Számos helyen tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület, a Magyar Hipnózis Egyesület, a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja

További információk

Szerző

L. Stipkovits Erika

Kiadó

HVG Kiadó Zrt.

Oldalszám

430

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-12-06

ISBN

9789633043813

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ölelni és ölre menni”értékelése elsőként