-21%
-21%Így jár a kisgyerek agya

Így jár a kisgyerek agya

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

33 otthon kipróbálható, egyszerű kísérlet, amely megmutatja a gondolkodás fejlődését

Készleten

Cikkszám: 135996
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2016-08-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vajon miért olyan nehéz megérteni a kisgyerekeket? Kezdő szülőként elkerülhető-e a teljes kétségbeesés? Vagy muszáj néha magzatpózban bőgni az ágyon?”

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a könyv – és azok a tudományos kutatások, amelyekre támaszkodik. A gyerekeket nehezebb megérteni, mint a felnőtteket, az újszülöttek pedig még nem is beszélnek, tehát nem tudják elmondani, mi jár a fejükben. Főként ezért született ez a könyv: a szerzők összegyűjtöttek egy csokor jól bevált kísérletet, amelyeket tudós kutatók az évek során kidolgoztak, majd leegyszerűsítették őket, hogy Ön, kedves Olvasó, szintén kipróbálhassa a gyermekével. A kísérletek megmutatják, miként lehet a leghatékonyabban kommunikálni a gyerekkel, mikor szabad a tévé elé ültetni, és milyen közkedvelt játékokat nem tanácsos használni. Gyorsan és könnyen elvégezhetők otthon, mégis megdöbbentően mély bepillantást engednek a csecsemő és a kisgyermek agyának fejlődésébe.

A kötetet Debreczeni Zita fotós, egykori modell fényképei illusztrálják, amelyeket kifejezetten az egyes kísérletek bemutatásához készített.

Dr. Amber Ankowski fejlődéspszichológus, több száz különböző életkorú gyereken végzett kísérleteket, elsősorban a nyelv és a kognitív fejlődés területén.

Andy Ankowski a férje, szövegíróként és kreatív igazgatóként dolgozik a hirdetési szakmában.

További információk

Szerző

Amber Ankowski, Andy Ankowsky

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

231

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-08-10

ISBN

9789634053880

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Így jár a kisgyerek agya”értékelése elsőként