-23%
-23%Fegyelmezés szeretettel

Fegyelmezés szeretettel

3 490 Ft 2 687 Ft

Így kezeld a nyafogást, a hisztit, az evés körüli cirkuszt, a képernyőfüggőséget- és még sok mást!

Készleten

Cikkszám: 139319
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-03-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hogyan kezeljük, ha a gyerekünk hisztizik, felesel és tombol? Ha soha nem akar maga után rendet rakni? Lázad a gyerekülés ellen? És ha netán falánk vagy túl félénk? Jerry Wyckoff és Barbara C. Unell a leggyakoribb gyereknevelési konfliktusok megoldásához kínálnak segítséget, a csecsemőkortól az iskolás évekig. Áttekinthetően, pontokba rendezve magyarázzák el, mit tegyünk és mit ne tegyünk, ha a gyerek nem mond igazat, megállás nélkül a monitort bámulja, káromkodik, vagy soha nem akar időben lefeküdni. A könyvben felsorolt negyvenhárom konkrét nehézséget egy-egy történettel hozzák közelebb az olvasóhoz.

Részletesen beszámolnak arról is, miért és hogyan okozunk károkat a gyerekünkben, ha felemeljük a kezünket, vagy a fenyegetés eszközével élünk. Fegyelmezési szótár is található a könyvben, amely kézzelfogható segítséget nyújt a nehéz helyzetekben, a játékötletek pedig segíthetnek megtalálni a közös nyugalmat. Az Egyesült Államokban számos kiadást megért könyvet ajánlják szülőknek – a nevelői csapat kapitányainak -, nagyszülőknek, bölcsőde- és óvodapedagógusoknak, valamint bébiszittereknek. Jerry Wyckoff és Barbara C. Unell megállapításaikat saját tapasztalataikon túl felmérésekkel, kutatások eredményeivel támasztják alá. Gyakorlatias módszereket kínálnak, melyekben nincs helye a kiabálásnak, a fenyegetésnek – a kulcsszó a fegyelmezésben is a szeretet.

DR. JERRY WYCKOFF gyerekpszichológusként több mint negyven éve segíti a szülőket és gyermekeket, és öt könyvet írt szerzőtársával, Barbara C. Unell-lel együtt a gyereknevelésről.

BARBARA C. UNELL szülőoktató és újságíró, több mint tíz gyereknevelésről szóló kötet társszerzője. Az általa indított programok szülőknek, gyerekeknek és tanároknak szólnak, a szociális-érzelmi fejlesztést segítik, hangsúlyt fektetve a szülő-gyerek kommunikációra.

További információk

Szerző

Barbara C. Unell, Jerry Wyckoff

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

288

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-29

ISBN

9786155609800

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Fegyelmezés szeretettel”értékelése elsőként