-26%
-26%Örökölt sors  – hangoskönyv

Örökölt sors – hangoskönyv

Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 516 Ft

Családi sebek és a gyógyulás útjai

Készleten

Cikkszám: 153637
Kategória: Szerző: Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2019-12-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni.

A legtöbb esetben döbbenten tapasztaljuk majd – amit a modern kutatások eredményei is igazolnak -, hogy felmenőink traumái, feldolgozatlan félelmei, kapcsolati törései még a halálukkal sem enyésznek el, hanem bennünk élnek tovább.

Számomra ma már egyértelmű, hogy egyetlen ember sorsa sem érthető meg transzgenerációs szemlélet nélkül. Ha szeretnénk megszabadulni kínzó tüneteinktől, vagy megváltoztatni zavaró viselkedési és érzelmi mintáinkat, fel kell tárnunk családunk múltját.

Szeretném végigvezetni az olvasót egy transzgenerációs önismereti úton, hogy saját életében tetten érhesse és helyrehozhassa a múltból megörökölt negatív érzelmi viszonyulásokat és viselkedési mintákat.

Szerző: Orvos-Tóth Noémi

További információk

Szerző

Orvos-Tóth Noémi

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Kötés Típus

CD

Kiadás dátuma

2019-12-10

ISBN

9786155932168

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Örökölt sors – hangoskönyv”értékelése elsőként