-21%
-21%Makra (hangoskönyv)

Makra (hangoskönyv)

Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 555 Ft

Előadja-Vallai Péter

Készleten

Cikkszám: 93937
Kategória: Szerző: Kiadó: TITIS Tanácsadó Kft.
A kiadás időpontja: 2009-05-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Nem csak az a kérdés foglalkoztatott, hogy Makrának, egy ilyen tisztességes, rendes pasinak miért kell meghalnia, hanem egy ennél sokkal fontosabb, sokkal általánosabb kérdés is: Miért van az, hogy az emberek ahelyett, hogy megpróbálnának a tömegből kiemelkedni, kiválni, jobban szeretnek elbújni a tömegben.” (idézve Kertész Ákos utószavából.)

Makra Ferenc lemezlakatos, akit külseje, tehetsége, érdeklődése egyaránt kiemel társai közül. Irtózik a „feltűnéstől”, el szeretne bújni a tömegben, de ez éppúgy konfliktusba sodorja a környezetével, mint a „makra-ferencség” vállalása. Letagadja szerelmét, tehetségét, erejét. Mire felismeri tévedését – tíz év reménytelen küzdelem után – már nincs visszaút, nem lát más kiutat, és öngyilkosságba menekül.

Kertész Ákos, aki eredetileg filmrendezőnek, operatőrnek készült, és sokat forgott a filmvilágban, mesterien bánik a drámai témával, láttatja az eseményeket, és a regény hömpölygő szövege mindvégig fenntartja a feszültséget. Ezt tolmácsolja nagyszerűen Vallai Péternek az érzelmeket a kornak megfelelő intenzitással átélő előadása.

További információk

Szerző

Kertész Ákos

Kiadó

TITIS Tanácsadó Kft.

Kötés Típus

CD

Kiadás dátuma

2009-05-21

ISBN

9789638809933

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Makra (hangoskönyv)”értékelése elsőként