Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TEREMTŐ NŐISÉG

Ár:
6.900 Ft
4.830 Ft
Kedvezmény: 2.070 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 148183
ISBN: 9786150037141
Központ: 128 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "A szerző harmadik könyve, egyben az ARS REGINA könyvsorozat első kötete a nőiség teremtő erejéről, harmadik évezredbeli küldetéséről, a spirituális szintre emelendő női lét misztikumáról szól.
A könyvpiacon egyedülálló módon arról mesél, hogy a Teremtett világ poláris törvényszerűségeihez igazodva, a szellemi vértezettség és a tiszta érzelmek miként segíthetik a XXI. században a nőket, hogy spirituális értelemben vett szabad nőként teljesíthessék ki önmagukat. Mindezzel nemcsak egyéni egészségüket, boldogságukat, de gyermekeik testi-lelki egsészségét is szolgálhatják és harmonizálhatják párkapcsolatukat is. Sőt, tisztán működtetett női energiájukkal hozzájárulhatnak tágabb külviláguk, az Anyatermészet és a Földanya megmentéséhez is!
E különlegesen szép kiállítású, az itáliai reneszánsz festőfejedelmeinek műveivel illusztrált kötet hozzásegíti az olvasót ahhoz az emelkedett tudatállapothoz, amelynek segítségével olyan ""varázserő"" birtokába, kerülhet mely elvezeti őt erős, magabiztos, egészséges, sugárzó énjéhez.
Az Ars Regina, avagy a jelekben való látás királynői művészete című könyvsorozat már készülőben lévő második és harmadik kötete, tovább mélyíti az emberiség ősi kozmikus tudásának a XXI. században is hasznosítható, női gyakorlatát, hogy a III. évezred a spirituális Nők évezredévé váljék!

Wieber Orsolya
A kilencvenes évek topmodellje, újságíró diplomával a zsebében, bejárva a nagyvilágot egyre inkább elmélyült a teremtés titkaiban. Korábban televizíós újságíróként, női magazinok főszerkesztőjeként, majd az elmúlt húsz évben, kezdetben okleveles asztrológusként munkálkodott, mára a csillagbölcselettel, azaz a létezés spirituális filozófiájával, asztrozófiával foglalkozva kutatja a magyar és kozmikus jelképek emberi életet befolyásoló energetikai rendszerét és annak Életünkre gyakorolt hatását. "

BESZÁLLÍTÓ WAYNE PRODUCTION KFT.
KIADÓ ARS REGINA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ WIEBER ORSOLYA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 208

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés