Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZÜLŐK KÖNYVE

Ár:
3.500 Ft
2.590 Ft
Kedvezmény: 910 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 91052
ISBN: 9789632480084
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: " ""Nevelési hibát kétféle okból követhet el a szülő: saját jellemhibájából adódóan, vagy egyszerűen tudatlanságból - azért, mert téves vagy hiányos információkkal rendelkezik arról, hogyan kell megoldania a problémákat, melyek a családi élet elkerülhetetlen kísérői.
A felhalmozott tapasztalatok és kutatási eredmények összefoglalásával azonban lehetőséget adunk - és kell is adnunk - a szülőnek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amit a gyermeknevelés nehéz és felelősségteljes munkájához feltétlenül tudnia kell. Miért gondoljuk, hogy az a biológiai érettség, amely a szülővé válás nélkülözhetetlen előfeltétele, nyomban gyermeknevelésre is alkalmassá teszi az embert?
A gyermek viselkedésében minden kétséget kizáróan ott van a környezet hatása: a felnőttek, mindenekelőtt a szülők világképe, életfelfogása, nevelési módszerei, melyek a kívánt - vagy éppen azzal ellentétes - irányban, de mindenképpen formálják, alakítják a személyiséget.
""Nem Messiás-é minden újszülött? - kérdi Madách Az ember tragédiájában - Fénylő csillag, mely feltűnt a családban... ""
E könyvvel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből - ""mely feltűnt a családban.. "" - egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék.2"

BESZÁLLÍTÓ SAXUM KIADÓ KFT.
KIADÓ SAXUM KIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ RANSCHBURG JENŐ
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 363

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés