Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZABVÁNYKÖVETŐ WEBTERVEZÉS

Ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Kedvezmény: 897 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 106903
ISBN: 9789639637764
Központ: 664 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Jeffrey Zeldman sikerszerző, tervező, a webszabványok szószólója klasszikus, az iparágat megrengető könyvének átdolgozott változatát tartjuk a kezünkben. Az Ethan Marcotte társszerző segítségével frissített kiadás a szabványkövető webtervezés új kihívásaival és megoldásaival ismertet meg. Lebilincselő, élvezetes stílusának köszönhetően a kötet a legösszetettebb információkat is könnyen emészthetővé teszi. A Szabványkövető webtervezés továbbra is az első számú útmutató a gyorsabban betöltődő, több felhasználót elérő, kisebb tervezési és üzemeltetési költségű webhelyek építéséhez.
- Jelentősen átdolgozott tartalom, rengeteg új ötlet
- Milyen változásokat hoznak a munkánkban a HTML5, a CSS3 és a webes betűtípusok?
- A szabványok terjesztésének új stratégiái
- Az IE6-támogatás új értelme

A Business Week által a webszabványok királyának kikiáltott Jeffrey Zeldman (zeldman.com) a Világháló első tervezőinek és bloggereinek egyike. A List Apart magazint azoknak készíti, „akik webhelyeket építenek”, emellett vezeti az élvonalbeli Happy Cog™ webtervező stúdiót, és a The Deck, az An Event Apart és a The Web Standards Project társalapítója.

Ethan Marcotte, a felhasználói felületek sokoldalú tervező-fejlesztője, a The Web Standards Project igazgatótanácsának tagjaként dolgozott, olyan ügyfelekkel, mint a New York Magazine, a Harvard Egyetem és a World Wide Web Consortium (W3C). Ethan, aki népszerű oktató és előadó, társszerzőként olyan könyvekben működött közre, mint a Handcrafted CSS, a Web Standards Creativity vagy a Professional CSS; emellett az A List Apart számára szerzőként és műszaki szerkesztőként is tevékenykedik. Amikor felnő, megállíthatatlan robotnindzsa szeretne lenni (unstoppablerobotninja.com).

„Egy webtervező a Szabványkövető webtervezés egy példánya nélkül olyan, mint egy ács vízszintező nélkül. Zeldman a harmadik kiadásban is a legtisztább hangon szól hozzánk, a bonyolultat hétköznapi nyelven magyarázva el nekünk, földi halandóknak.”
– Dan Cederholm, a Bulletproof Web Design és a Handcrafted CSS szerzője

„Jeffrey Zeldman valahol a „guru” és az „isten” között helyezkedik el ebben az iparágban – ő képes rá, hogy bölcsességet és szellemességet szőjön a mesébe, amely arról szól, hogy mik azok a webszabványok, hogyan működik a szabványokon alapuló kódolás, és miért fontos ez nekünk.”
– Kelly Goto, a Web ReDesign 2.0: Workflow that Works szerzője

„Vannak könyvek, amelyeket muszáj elolvasnunk. A Szabványkövető webtervezés ennél is több: tele van aláhúzandó, szamárfüllel vagy könyvjelzővel megjelölendő részekkel, és arra való, hogy megosszuk, körbeadjuk és piedesztálra emeljük. Nem pusztán olvasnivaló: igazi forradalom.”
– Liz Danzico, az MFA Interaction Design elnöke, School of Visual Arts

„Néha (nagyritkán) előfordul, hogy olyan szerzőre bukkanunk, akit olvasva elismerően csettintünk, és úgy érezzük, okosabbak lettünk, mert végre megértettük a témát.”
Steve Krug, a Don’t Make Me Th ink és a Rocket Surgery Made Easy szerzője"

BESZÁLLÍTÓ KISKAPU KFT.
KIADÓ KISKAPU
NYELV MAGYAR
SZERZŐ JEFFREY ZELDMAN
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 400

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés